Nacho’s maken op de Cadac | Outdoor Cooking #1

Nacho’s maken op de Cadac

Op een Cadac kan je veel meer dan dat je denkt en dat willen wij jullie graag laten zien. In onze eerste aflevering van “Outdoor Cooking” maken wij Nacho’s. Een heerlijke snack voor tussendoor. Het is simpel en leuk om te maken en de kids kunnen er heerlijk van smullen!

Ingrediënten

Nacho’s

  • 1 zak Nacho chips (tortilla chips)
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 Tomaat
  • ½ Spaanse peper
  • 1 stengel lente ui
  • ½ ui

Tomaten salsa dip

  • 2 tomaten
  • ½ ui
  • ½ Spaanse peper
  • 1 stengel lente ui
  • ½ teentje knoflook
  • Zout en peper naar smaak

Kruiden Crème fraîche

  • 1 bekertje crème fraîche
  • Bieslook naar smaak
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Nacho’s

Verwarm de Cadac voor op z’n laagste stand en houd de deksel erop. Gebruik de Paellapan of de gecombineerde grill/bakplaat met de opstaande rand.

Snij de tomaat in vieren, haal de zaadlijsten eruit en snij de vier stukken vervolgens in reepjes. Snij de Spaanse peper, lente ui en ui in ringen en meng het door elkaar.

Verdeel de nacho chips over de pan, strooi en verdeel de ui, tomaat, lente-ui en Spaanse peper mengsel over de pan en eindig laatste met de kaas. Zo smelt de kaas heerlijk over de nacho’s heen.

Plaats de pan op de Cadac en doe de deksel erop. Met ongeveer 10 minuten is het klaar.

Tomaten Salsa Dip

Als de Nacho’s op de Cadac liggen kan je ondertussen aan de slag met de dips. We beginnen met de Tomaten Salsa Dip. Snij de ui, Spaanse peper, lente ui, knoflook en de tomaat in kleine stukjes, alles mag goed fijn gehakt worden. Meng alles door elkaar en breng het op smaak met wat zout en peper.

Kruiden Crème fraîche

Als de salsa klaar is gaan we verder met de Kruiden Crème fraîche. Meng de Crème fraîche met de fijngehakte bieslook door elkaar en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Klaar en genieten!

Op het moment dat je klaar bent met de dips zullen de nacho’s ook ongeveer klaar zijn. De nacho’s kunnen geserveerd worden met met de dipjes. Kijk wel uit, want de pan is heet!

 

Outdoor cooking

In onze serie “Outdoor Cooking” willen wij jullie laten zien dat je op een Cadac veel meer kan dan dat veel mensen in eerste instantie denken. 

In onze serie “Outdoor Cooking” willen wij jullie laten zien dat je op een Cadac veel meer kan dan dat veel mensen in eerste instantie denken.

Deel 1: Nacho 's maken op de Cadac

Deel 2: Pannenkoeken maken op de skottelbraai

Deel 3: Verse pizza's maken op de pizzasteen van Cadac

 

Bekijk hier het aanbod Cadac
Gerelateerde artikelen
Wilt u meer weten?
Wij laten u snel weten of de wijziging gelukt is via e-mail
Pdf icons created by Good Ware - Flaticon
Cookie-voorkeuren

Wij gebruiken onze eigen cookies en cookies van derden voor statistische en analytische doeleinden om u de beste ervaring op onze website te bieden.

Meer informatie vindt u in ons cookiebeleid
Wij geven om uw privacy

U kunt uw cookie-voorkeuren instellen door de verschillende hieronder beschreven cookies te accepteren of te weigeren

Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken door basisfuncties zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet goed functioneren.

Vereist
Voorkeuren

Met voorkeurscookies kan een website informatie onthouden die de manier verandert waarop de website zich gedraagt of eruit ziet, zoals uw voorkeurstaal of de regio waarin u zich bevindt.

Statistieken

Statistische cookies helpen website-eigenaren te begrijpen hoe bezoekers omgaan met websites door anoniem informatie te verzamelen en te rapporteren.

Marketing

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers op verschillende websites te volgen. Het is de bedoeling advertenties weer te geven die relevant en aantrekkelijk zijn voor de individuele gebruiker en daardoor waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.